برای ساخت تافی باید اجزاء تشکیلدهندهٔ آن را به اندازهٔ کافی گرم کرد تا نرم شده و بتوان مخلوط را برای شکلدادن در قالبی که سطح براق دارد ریخت. مخلوط حاصل را بهطور معمول در سینی کم عمقی ریخته و آن را سرد میکنند تا سفت شود. مخلوطهای متفاوت، مراحل ساخت آن، و مهمتر از همه، درجهٔ حرارت، بافتها و سختیهای متفاوتی از، بافت نرم و چسبنده تا یک ماده سخت و ترد، ایجاد خواهد کرد. با کارملیزه کردن شکر تافی رنگ قهوهای و طعم خوشمزهای پیدا میکند. برای جلوگیری از تبلور تافی، لیسک را خیس کنید و مواد اطراف قابلمه را به شکل دورانی با استفاده از لیسک هم بزنید. تولید بیش از 350 نوع محصول متنوع مانند انواع شکلات، تافی، بیسکویت، ویفر، کوکی و غیره در بستهبندیهای متنوع و با تکنولوژیهای روز دنیا از افتخارات شرکت آناتا است.
این فرآورده، تافی با طعم شیرشکلات است و مناسب کودکان یا سالمندانی می باشد که در بلع مشکل دارند. این شکلات به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد باید طی یک هفته مصرف شود. در صورتی که می خواهید تافی ها مدت زمان طولانی تری سالم بمانند، آنها درون یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
زمانیکه کره کاملا ذوب شد شکر را به کره افزوده و تا جایی مخلوط می کنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند. افراد با سطح سرمی بالای کلسیم یا ویتامین دی یا کسانی که به ویتامین د و مشتقات آن و سایر اجزای این فرآورده مانند سویا حساسیت دارند، نباید از این مکمل استفاده کنند. افراد مبتلا به سارکوئیدوز، سندرم ویلیام، بیماران با نارسایی شدید کلیه، هایپرفسفاتمی (افزایش فسفات خون)، هایپرپاراتیروئیدی اولیه فقط تحت نظر پزشک مجاز به مصرف این مکمل هستند.
در این مرحله تافی را به شکل یک تکه به کمک کاغذ روغنی از داخل سینی خارج می کنیم و با یک کاتر تافی ها را به شکل منظم برش می دهیم و در صورت تمایل داخل سلفون های کوچک پیچیده تا ظاهری زیباتر پیدا کنند. یک سینی بردارید و داخل آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.مواد تافی را داخل سینی بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.چند دقیقه صبر کنید تا مواد کمی سفت شده و خودش را بگیرد. شیر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.زمانی که شیر کمی گرم شد عسل و شکر را اضافه کنید.پس از جوش آمدن مواد، زیر حرارت را کم کنید.
طرز تهیه تافی شکلاتی خوشمزه و مخصوص با طعم کره ای
تافی شکلاتی یکی از انواع شکلات های نوستالوژیک در میان ایرانیان است که حالتی نرم و کشدار دارد. این شکلات خوشمزه را می توانید به سلیقه خود با طعم های بسیار متنوعی درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تافی شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. انواع تافی میوهای، تافی کرهای و غیره تنوع این خوردنی خوشمزه را هم به اندازهای زیاد کرده است که مورد پسند همه باشد. البته اگر به دنبال شکلات تافی قدیمی نباشید که تقریبا یک نوستالژی فراموشنشدنی است. شکلات تافی شکلات خوشمزهای است و اگر شما هم هوس کردید میتوانید برای خرید تافی به فروشگاه اینترنتی حاجی بادومی سری بزنید. انواع تافی کرهای و میوهای و رنگی در این فروشگاه موجود است که میتوانید تهیه کنید.
شرکت تافی ایران فعالیت خود را از سال 1360 و با تولید تافی و کارامل با 2 سالن و 3 خط تولید، در شهر تبریز شروع به فعالیت نمود. این شرکت با استفاده از دستگاه های مدرن با آخرین تکنولوژی و به کار گیری نیروهای متخصص و با تجربه، محصولی با کیفیت و قیمت مناسب تولید می کند. برای تهیه تافی خوشمزه با طعم شکلاتی ابتدا کره کاکائو را به همراه شکلات تلخ و شکلات سفید درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس آنرا کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن دیگر مواد می رویم. برند شونیز هم یکی دیگر از برندهای ایرانی است که انواع تافی را در بازار ایران عرضه میکند. یکی از ویژگیهایی که برند شونیز به آن معروف است این است که میتوانید از محصولات متنوع آن بعنوان کادو در مناسبتهای رسمی و مهمانیها استفاده کنید.
هرچه مقدار کره یا خامه بیشتر باشد، تافی جویدنی و نرمتری مانند کارامل بدست میآید و در مقابل تافیهایی که در حرارتهای بالاتر پخته میشوند شکنندهتر و در عین حال جویدنی هم هستند. لیستین سویا در تافی از جدا شدن چربیها و ایجاد بقایای چربی، جلوگیری میکند. تافی به طور کلی از شکر، شربت گلوکز و انواع مختلف شیر درست میشود. شیر استفاده شده برای تهیهی تافی نیز معمولا شیر تغلیظشدهی شیرین با خامهی کامل و یا بدون چربی است. تافی یک نوع شکلات غنی از کره است و یک تافی خوب حاوی مقادیر مساوی کره و شکر و همینطور آجیل برای طعم دادن به آن است. تافی هم مانند آبنبات، یک نوع آبنبات قندی است که در دمای بالا درست میشود.
تافی نوعی شیرینی است که با کاراملیزه کردن شکر یا ملاس با کره درست میشود. تافیها جزو آب نباتهای سخت دسته بندی میشوند ولی یک تفاوت با آنها دارند. بافت تافی برخلاف آبنبات هنگام مکیدن یا جویدن، نرم می شود و طعمی به یادماندنی و خوشمزه را برای همیشه در ذهنمان به یادگار میگذارد. تافی کره ای، تافی شیری و تافی شکلاتی از پرطرفدارترین طعمهای این شیرینی خوشمزه هستند. همچنین انواع طعمهای تافی را میتوان به دو صورت ساده یا مغزدار درست کرد و یا از فروشگاهها خرید. برای تهیه تافی مغزدار میتوانید از انواع مغزیجات دلخواه استفاده نمایید.