یا می توانید بسیار ابتکارانه حلوای مخلوط شده با کره بادام زمینی ، کلوچه یا میوه را امتحان کنید. اگر هم با ماشین شخصی خودتان قصد خرید را دارید بهترین مسیر برای رفتن به این قنادی بزرگراه چمران است. کیک شکلاتی بیبی به قدری محبوب است که در کیک پزی نوعی سبک محسوب میشود. طبقهی بالای لرد یک سالن کوچک و چند میز برای افرادی که میخواهند شیرینیشان را همان جا با قهوه میل کنند، دارد. ممکن است هربار که به آنجا میروید چند خانم و آقای شیک و سالمند را ببینید که پشت میز نشستهاند و قهوه و شیرینی میخورند. حالا ان را جمع کرده و به صورت گرد در بیاورید و داخل سینی که کف ان را چرب کرده اید قرار دهید فقط یادتان باشد کوکی ها را با فاصله حداقل 3 سانتی متر قرار دهید.
گالری عکس
قیمت کیک ها و شیرینی ها در این قنادی به نسبت محله ای که در آن قرار گرفته است تقریبا رو با بالا می باشد که البته این امر باعث ایجاد کیفیتی مطلوب تر نیز شده است. این قنادی از آن دسته قنادی هایی است که همهی شیرینیهایش خوشمزه هستند. از شیرینیهای تر با خامههای سبک و خوش طعم گرفته تا شیرینی کشمشیهای ترد و خوشمزه. کیک استودیوی ورتا یکی از آن قنادیهای مدرنی است که در مرکز شهر تهران قرار دارد و توانسته حسابی مخاطب قهوه خور و شیرینی پسند جذب کند. صاحب قنادی اوریانت نیز ارمنی بوده و همچنان کارکنان آن اکثرا ارمنی هستند. شکلاتهای پرتقالی، پایهای میوه ای و شیرینی پِروک از محبوب ترینهای اوریانت هستند.
همچنین طرز و دستور پخت کیک ها از دستورهای قدیمی تبعیت می کند تا تجربه کیک های را به صورت واقعی تجربه نمایید. شهرت و معروفیت این شیرینی فروشی به قدری است که برخی افرادی برای اینکه بتوانند فروش خود را بالا ببرند، از اسم و برند این شیرینی فروشی استفاده می کنند. از گران ترین شیرینی که این قنادی به مشتریان ارائه می دهد می توان به باقلوا اشاره داشت. باقلواهای بی بی هم همانند دیگر محصولات این قنادی، بسیار لذیذ و خوشمزه هستند و پیشنهاد می شود که حتی برای یکبار هم که شده از این محصول میل نمایید تا تفاوت این قنادی را با دیگر قنادی ها متوجه شوید.
شیرینی فروشی انوشه
از میان خوشمزهترین شیرینیهای شهرزاد، چیز کیکهای مثلثی و شیرینی کشمشی طرفداران خاص خودش را دارد. کیکهای شکلاتی این قنادی هم حرف ندارد و اگر یک بار آنها را امتحان کنید، مشتری پر و پاقرص کیک شکلاتی شهرزاد خواهید شد. قنادی شهرزاد دو شعبه دارد که یکی از شعبهها در خیابان آرژانتین و دیگری در یوسف آباد است که هر دو کیفیت یکسان و بالایی دارند.
شیرینی اتابکی – از شیرینی سنتی لوکس
بهترین شیرینی فروشیهای تهران ؛ طعم شیرین تهران قدیم و جدید سفرزون
سفارش شیرینی هایی که بهراحتی قابل خوردن است، اولویت بیشتری دارد. یکی از شیرینی های سنتی شهرستان گرگان جهت پذیرایی از میهمانان، نان پادرازی است که در بین مردم گرگان به “نون عیدی”نیز معروف است. این نان خوشمزه یکی از شیرینی های سنتی گرگان است که در مهمانیها و مراسمهای مختلف این شهر از آن استفاده میشود.
کره یا روغن جامد نرم شده را همراه پودر قند و وانیل هم زده تا شیرینی تا کرمی شود. پودر کاکائو را اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر شود. حالا سفیده ها را با هم زن زده تا کاملا سفید و پفکی شود و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم.
قنادی بهار، به عنوان قدیمی ترین، معروف ترین و محبوب ترین قنادی تهران شناخته می شود که در سال 1317 تاسیس شد. مشتریان ثابت و سرشناسی نظیر دکتر محمد مصدق، پروین اعتصامی و فریدون آدیمت از این قنادی خرید کردند. شخص و فردی که این قنادی را تاسیس کرده، حاج علی اکبر ماها می باشد.
- شعبه مرکزی شیرینی الف در خیابان مقدس اردبیلی واقع شده و کمی بعد شعب مختلف آن در سراسر کشور آغاز به کار کرد.
- شیریهای خشک شیرینی الف نیز خوشمزگی تاص خودشان را دارند که در این میان، شیرینی دانمارکی در جایگاه اول قرار گرفته.
- وقتی برای اولین بار قبیت را میبینید، آن را با چسب چوب اشتباه میگیرید.
همواره خوشمزه بودن شیرینی ها لقب بی بی را به این قنادی داد که در اوایل فقط محصولات و شیرینی های خشک در این قنادی وجود داشت، سپس با گذشت زمان پای شیرینی های شکلاتی، دو رنگ، توت فرنگی و … که شیرینی های مدرن نام دارند هم به این قنادی باز شد تا مشتریان انتخاب های بیشتری داشته باشند. این مهرهای چوبی، نقشونگارهای دیدنی یا صحنههای طبیعی جالب را روی شیرینیهای گرد منتقل میکند. این شیرینیهای خوشعطر با گردو، کره و زعفران و خرما پر میشوند و شیرینی آن صرفا از خرما است و هیچ شکری در آن به کار نمیرود. این شیرینی به رنگ های مختلف زرد، سبز، قرمز، نارنجی و … عرضه شده و برای میل کردن به همراه چای، عالی می باشد.
جلابی شامل خمیری از ماست یا کره تصفیهشده و آرد مایدا ( آرد گندم نرم آسیابشده مشابه آرد کیک) میشود که با استفاده از قیف شیرینیپزی در روغن فراوان داغ ریخته و سرخ میشود. این خوراکی ترد و لطیف بخشی جداییناپذیر از فرهنگ پاکستان است که در اصل در ایران ابداع شده است و به آن زولبیا گفته میشود. «کیبر الوز» یک شیرینی رنگارنگ با پایه خمیر بادام است که اغلب برای تعطیلات تهیه میشود.
این شیرینی به رنگ های مختلف زرد، سبز، قرمز، نارنجی و …