مرجع شیرآلات صنعتی شناخت انواع شیرآلات صنعتی به صورت جامع و کامل | کسری ساران
انتشار: مهر 28، 1402
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

مرجع شیرآلات صنعتی شناخت انواع شیرآلات صنعتی به صورت جامع و کامل | کسری ساران

مرجع شیرآلات صنعتی شناخت انواع شیرآلات صنعتی به صورت جامع و کامل | کسری ساران

بال شیر توپی ترینیون از بالا و پایین به دو عدد استم متصل می باشد و بال، بین سیال و سیت نگه داشته می شود و آب بندی انجام می شود. انواع شیر صنعتی شامل شیرآلات صنعتی آب و شیرآلات صنعتی پتروشیمی می شوند که در ادامه با ارائه مشخصات فنی شیرآلات صنعتی به معرفی آنها می پردازیم. در طراحی خطوط پایپینگ نقاط Seat و Unseat، نیروی لحظه ای بیشتری برای باز و بسته کردن استفاده می شود. بوبین برقی این شیر، دارای ساختار بسیار ساده بوده و در ولتاژهای 220V AC، 24V AC و 24V DC تولید می شود و به راحتی قطع و وصل سیال را انجام می دهد. شیرآلات خودکار مکانیکی به طور اتوماتیک، با فشار سیال مثل شیر یک طرفه یا در رنج تنظیمی کالیبراسیون شده مثل شیر اطمینان اتوماتیک سیال را عبور یا خروج می دهد. برای سرویس های مایع یا گاز معمولی (نیتروژن، هوا یا steam) از انواع شیر دروازه ای استفاده می شود.2.

  • بسیاری از شیرهای توپی کلاه ندارند زیرا بدنه شیر به طور متفاوتی مونتاژ می شود، به عنوان مثال با پیچاندن بدنه سوپاپ در مرکز.
  • چون مکانیسم این نوع شیرها مورد اعتماد طراحان است، در عملیاتی که بسیار حساس و دقیق باشند به کار می روند.
  • سفت کردن بیش از حد مهره های گلند باعث بالا رفتن توان مورد نیاز برای باز و بسته کردن شیر شده و شل بودن آن نیز می تواند باعث نشتی از ناحیه ساقه یا استم گردد.
  • قیمت شیرآلات صنعتی با توجه به مدل و برند تولید کننده متنوع میباشد.

طی این سالها پایپ کالا هدف خود را اطلاع رسانی صادقانه قیمت و فروش شفاف اقلام قرار داده و تا به حالا موفق بوده بیش از 100 ها پروژه ساختمانی و صنعتی را با بهترین پشتیبانی پوشش دهد. برند شیرآلات چدنی در این فروشگاه شامل میراب، وگ ایران بی همتا، فاراب، سام، زتکاما و اکون می شوند. کیز ایران، سیم ایتالیا، کیتز، سام، امین، شامین و شیلان نیز برند شیرآلات برنجی موجود در این سایت هستند. در صورتی که محصولات برند دیگری مورد نظر شما است، با بخش فروش پایپ کالا در تماس باشید. این تجهیزات به روش های مختلفی دسته بندی می شوند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم. کلاس های فشار مطابق با استاندارد ASMEB16.34 و در کلاس های 150، 300، 600، 900، 1500 و 2500 مورد استفاده قرار می گیرند.

ویژگی های شیر پروانه ای فلنج دار میراب

انواع شیرهای مخروطی و تک تک قطعات، متریال، سایز بندی، وضعیت بدنه این شیرها در این استاندارد به وضوح بیان شده است. به طور کلی شیرهای تنفسی را می توان به سه دسته، شیرهای اطمینان، شیرهای خلاء شکن و شیرهای فشار شکن-خلاء شکن تقسیم کرد. می توان شیرهای اطمینان را به دو نوع Safety valve و Relief valve تقسیم بندی کرد. می توان شیرهای پروانه ای را از لحاظ شکل بدنه، به سه نوع، وِیفِر تایپ، فلنج تایپ و لاک تایپ تقسیم بندی کرد. شیر دروازه ای به آرامی باز و بسته می شود و به خط لوله شوک وارد نمی کند؛بنابراین نباید از این شیر انتظار واکنش سریع داشته باشیم و از آن به عنوان شیر قطع و وصل استفاده کنیم. در ابتدای مسیر شناخت شیرآلات صنعتی می خواهیم به تاریخچه شیرها در مرجع شیرآلات صنعتی نگاهی شیر صنعتی پروانه ای بیندازیم.

جنس شیر آلات صنعتی: اطمینان از ایمنی و عملکرد طولانی مدت

در ادامه مرجع شیرآلات صنعتی به بخش های جذابی مانند تست و بازرسی شیرها، معرفی عملگرها و غیره خواهیم پرداخت. در ادامه مرجع شیرآلات صنعتی می خواهیم با شیرهای تنفسی، کنترلی و اطمینان آشنا شویم. در مقاله مرجع شیرآلات صنعتی می خواهیم به سراغ یکی از پرکاربردترین قطعات مکانیکی برویم، یعنی شیرها. اين شير اسم خود را از شکل ظاهری بدنه خود که کروی شکل است گرفته، ساختمان داخل آن طوری است که مايع از نقطه ورودی به شير تا خروج از آن ١٨٠ درجه تغيير جهت می دهد. بنابراين باز نبودن کامل شير کروی اشکالاتی را که شير کشويی در حالت نيمه باز بودن را داراست، ندارد.

انواع شیرهای صنعتی با توجه به عملکرد

امروزه از شیرآلات صنعتی در صنایع مختلف، به خصوص در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی استفاده می شود. شیرآلات صنعتی انواع مختلفی دارند که وظیفه اصلی آن ها قطع و وصل جریان سیالات است. در خرید و فروش انواع شیرآلات صنعتی باید به این نکات توجه کنیم که این شیرآلات در انواع و جنس ها و اندازه های متفاوت تولید می شوند و با توجه به کاربرد و نیازمان آن ها را تهیه کنیم. همچنین باید به این پارامتر ها دقت کنیم که کار شیر در چه دما و فشاری است، وظیفه ی شیر چیست و اندازه خورندگی سیال چه اندازه است. شیر یک ابزار مکانیکی است که برای تنظیم فشار، تغییر جهت، قطع و وصل کردن جریان سیالاتی مثل مایعات و گاز ها مورد استفاده قرار می گیرد.